"Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор" Тери Пратчет
Днес най-после си намерих семенца от кипарис, но не мога да кажа какъв вид е. Утре ще го снимам и ще кача снимки, да кажете дали въобще е възможно размножаването при този вид със семена. И сега тъкмо бях готов да ги засадя и прочетох, че се садели чак средата на април, та мисълта ми беше къде да ги съхранявам до тогава?
Щом има семена, те са за размножаване. Ама ти се чудя защо вместо да се занимаваш с глупости не вземеш да си купиш от някой разсадник кипарис на 5 години?
"Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор" Тери Пратчет
Ем аз имам един кипарис ,не знам на колко години е, подарък беше за Коледа. http://prikachi.com/files/1336358r.jpg Уж изглежда живо , но като го пипна имам чувство , че е изсъхнало. А пък и не знам, ко може да се направи с него - идеи ?